Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های وابسته به آکپارتی٬ شهردار استانبول را به حمایت از تجزیه‌طلبان متهم کرده‌اند اما برخی فعالان سیاسی کُرد٬ امام‌ اوغلو را از جهاتی دیگر مورد انتقاد قرار می‌دهند. ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۶ بین الملل ترکیه و اوراسیا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اینترنتی gazeteduvar، اکرم امام اوغلو شهردار استانبول که به عنوان یک چهره سیاسی جدید حزب جمهوری خلق در ترکیه مورد توجه قرار گرفته است٬ دیروز به دو شهر کردنشین دیاربکر و باتمان سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام اوغلو در شهر دیاربکر و در دیدار با احمد ترک شهردار برکنار شده ماردین و مزارکلی شهردار برکنار شده دیاربکر دیدار کرده و گفت: برکناری سه شهردار این استان‌ها٬ مشکلی نیست که فقط سه استان ما را در بگیرد بلکه نشان دهنده معضل بزرگی در دموکراسی ترکیه است. دولت باید به رای مردم احترام بگذارد. کنار زدن شهردارانی که با رای مردم انتخاب شده‌اند٬ بی توجهی به خواست و اراده آنها و لگدمال کردن حقوق شهروندی است.

امام اوغلو در دیاربکر همچنین بر سر مزار طاهر الچی وکیل مداقع و حقوقدان کُرد حاضر شد که در سال 2015 میلادی در برابر یکی از مساجد شهر دیاربکر و در حال قرائت متنی در مورد اهمیت آتش‌بس و صلح بین ترکیه و پ.ک.ک به ضرب گلوله افراد ناشناس کشته شد و عوامل ترور او هیچگاه شناسایی و دستگیر نشدند.

شهردار استانبول بعدازظهر دیروز دیاربکر را ترک کرده و به شهر کردنشین باتمان رفت تا به عنوان شاهد عقد و مهمان در ضیافت عروسی یک از فعالان سیاسی این شهر حضور پیدا کند.

رسانه‌های وابسته به حزب عدالت و توسعه٬ سفر امام اوغلو به دیاربکر و باتمان را همچون حمایت از ترور و تجزیه‌طلبی قلمداد کرده و از او انتقاد کردند، اما برخی فعالان سیاسی کُرد٬ امام‌ اوغلو را از جهاتی دیگر مورد انتقاد قرار می‌دهند.

آدم گَوَری از سیاست‌مداران کُرد و نماینده سابق دیاربکر در مجلس ملی ترکیه از حزب دموکراتیک خلق‌ها٬ دیشب در گفت‌وگو با شبکه سحر کُردی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در خصوص این سفر گفت: امام اوغلو در این سفر٬ یک عکس بزرگ آتاتورک را به کردها هدیه کرد و به باور من٬ این اقدام او٬ گونه ای تحقیر و کنایه و یک کار بی‌معنی است. چه نیازی دارد که در چنین سفری٬ به شهرداران برکنار شده کُرد٬ عکس آتاتورک اهدا شود؟ من بر این باورم که حزب جمهوری خلق٬ ذهنیت پیشین خود را نسبت به کردها تغییر نداده و این سفر نیز یک اقدام تاکتیکی برای کسب رای کردها در انتخابات آتی است.

وی در پایان گفت: مشکلات کردها در ترکیه با سفر یکی دو شهردار و فعال سیاسی حل نمی‌شود و آن چه اهمیت دارد اراده دولت و دیگر احزاب است. قرار نیست در مورد حل معضل کردها٬ الزاماً با سران پ.ک.ک در قندیل دیدار کنند. کردها ده‌ها نماینده در مجلس دارند٬ ریش‌سفید و معتمد محلی دارند و می‌توان گروه‌هایی از این افراد را سازماندهی کرده و آنان را همچون نماینده کردها در برابر دولت بر سر میز مذاکره نشاند تا همه مشکلات در چارچوب گفت‌وگو و دموکراسی حل شود.

انتهای پیام/

R7650/P/S8,1414/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۴۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه

تین نیوز

شهردار تهران گفت: به زودی بزرگراه یادگار امام به بزرگراه شهید بروجردی متصل می شود و در نهایت به آزاد راه ساوه می رسد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در دیدار با شهروندان محله یافت آباد در مسجد جامع چهارده معصوم با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل ها خاک ریخته بودند و می خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی کردند، بتوان این پروژه ها را دنبال و تکمیل کرد.

او با اشاره به هزینه کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل ۱۰۰ پروژه نخست پویش «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰ درصد این پروژه ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

اتصال بزرگراه یادگار امام به بزرگراه بروجردی

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن بست» حمل ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل ونقل بار و مسافر برخوردار می شوند.

زاکانی تصریح کرد: امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ راه حضرت زهرا(س)، به طول ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری های فرهنگی و تفریحی بدل می کند.

او اضافه کرد: آن طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • رهبر حزب سعادت ترکیه از سمت خود کناره گیری می‌کند
  • اردوغان سیاست ترکیه را «نرم» می‌کند
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • مرز‌های دموکراسی غرب را منافع اسرائیل تعیین می‌کند
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم
  • مردی که قصد حمله به نتانیاهو را داشت بازداشت شد